Social

Adaugă acest ingredient în salata de roşii. Îi vei schimba complet gustul!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu cât mai multe culori, cu atât mai bine! Roşiile se folosesc la temperatura camerei.

Ingrediente:

4 roşii mari, coapte, 6 linguri ulei de măsline, sare, piper, 1-2 linguri oţet de vin roşu, o jumătate căţel de usturoi, dat pe răzătoarea mică, 2 linguriţe hrean, dat pe răzătoarea mică, o legătură de părtunjel, mărunţit.

Mod de preparare:
Roşiile se spală bine, apoi se taie felii de 1 cm. Dacă la reţetă se folosesc şi roşii cherry, acestea se pot tăia în jumătate sau se pot lăsa întregi. Se pun într-un castron şi se sărează.

Se transferă apoi într-o sită şi se lasă 30 de minute la scurs. Sarea va înlătura sucul în exces, intensificând aroma roşiilor.

loading...

Comments are closed.