Administrația Aeroportului Chișinău: Suntem bucuroși să anunțăm că partenerul nostru FLYONE va lansa zboruri către trei orașe fascinante

Aeroportul Internațional Chișinău se pregătește să aducă mai multe opțiuni de călătorie pentru locuitorii și vizitatorii Moldovei, întrucât partenerul său de încredere, FLYONE, va lansa în curând zboruri către trei orașe fascinante. Această extindere a rețelei de zboruri va oferi oportunități noi și interesante pentru călători.

Începând din primăvara anului viitor, FLYONE va oferi zboruri către următoarele orașe:

1. Praga, Cehia – Capitala Cehiei, Praga, este un oraș fermecător din Europa Centrală, cunoscut pentru străzile sale pitorești, castelele impunătoare și atmosfera boemă. Călătorii vor avea ocazia să exploreze istoria și cultura bogată a Cehiei, vizitând obiective turistice precum Castelul Praga, Podul Carol și Piața Orașului Vechi.

2. Thessaloniki, Grecia – Situat pe malurile Mării Egee, Thessaloniki este un oraș vibrant și cosmopolit, cu un patrimoniu istoric bogat. Călătorii se pot bucura de plajele frumoase, de mâncarea delicioasă și de monumentele istorice, cum ar fi Arcul lui Galerius și Rotonda.

3. Enfidha, Tunisia – Această destinație tropicală vă va cuceri cu plajele aurii și marea albastră cristalină. Stațiunile de pe litoral oferă relaxare, iar orașele vechi și siturile istorice fascinante oferă oportunități de explorare.

Aceste noi zboruri vor aduce mai multe posibilități de aventură și explorare pentru călătorii din Moldova.

Pentru rezervări și informații suplimentare, vă puteți adresa FLYONE (www.flyone.eu).

Aeroportul Chișinău și FLYONE sunt încântați să ofere aceste opțiuni de călătorie și să încurajeze descoperirea unor noi destinații fascinante.

Săptămâna trecută, FLYONE a publicat lista destinațiilor din sezonul de vară 2024 și oferă astfel numeroase opțiuni de călătorii pentru pasagerii săi. Compania a pregătit 34 de curse regulate și charter spre orașe atractive în care pot fi petrecute vacanțe de neuitat.

Total
0
Shares
Total
0
Share