Adrian Albu, deputat: ”Astăzi au murit încă cel puțin doi oameni în accidente rutiere. Dar celor de la guvernare #NUlePASă”

Adrian Albu, deputat PSRM

“Astăzi au murit încă cel puțin doi oameni în accidente rutiere. Dar celor de la guvernare #NUlePASă”, a declarat Adrian Albu, deputat socialist și candidatul PSRM pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, după ce astăzi au avut loc cel puțin două accidente rutiere în urma cărora un bărbat și o femeie au decedat imediat. Reacția deputatului este alimentată și de refuzul parlamentarilor din cadrul PAS de a fi audiat ministrul Afacerilor Interne.

FOTO // O femeie a decedat, după ce a fost lovită de un automobil pe o stradă din Chișinău

Deputatul BCS, Adrian Albu a solicitat în ședința plenară de astăzi a Parlamentului audierea ministrului de Interne, Adrian Efros, la subiectul înrăutățirii situației criminogene din țară.

De asemenea, deputatul a atenționat asupra problemei siguranței în trafic, menționând numărul mare de accidente cu final tragic, inclusiv cu implicarea copiilor.

Albu a cerut instituțiilor de profil să modifice politica privind infracțiunile: “Este necesar nu doar de fixat încălcările, dar și de luat măsuri de prevenire a lor”.

Total
0
Shares
Total
0
Share