Actual

Aflat în vizită la Drochia, mai mulți primari din acest raion au cerut sprijinul lui Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

După o mică pauză, președintele Igor Dodon a reluat vizitele de lucru prin țară. În agenda de astăzi sunt stabilite trei raioane de la nordul Moldovei: Florești, Drochia și Sîngerei, informează Telegraph.md

În Drochia, președintele Igor Dodon a discutat cu președintele raionului, Alexei Vasilean. Oficialii au vorbit despre problemele actuale din regiune, în special despre agricultură, dezvoltarea infrastructurii, combaterea pandemiei de COVID-19 și funcționarea instituțiilor de învățământ în condițiile actuale. De asemenea, s-a discutat despre prestațiile sociale în raionul Drochia, problema cadrelor, inclusiv în instituțiile medicale etc.

Chestiuni similare au fost examinate și la întrevederea șefului statului cu primarii a 10 localități din acest raion. Administrațiile locale s-au adresat către autoritățile țării cu solicitarea de a acorda sprijin în soluționarea mai multor probleme cu care ei se confruntă. Igor Dodon a dat asigurări că va acorda sprijinul necesar, menționând faptul că dezvoltarea regiunilor a fost și rămâne una dintre prioritățile conducerii țării.

TV8, acuzat de lipsa dreptului la replică într-o nouă știre de atac la adresa lui Igor Dodon

loading...

Comments are closed.