Alte știri

Agenția de Guvernare Electronică are un nou director

Pinterest LinkedIn Tumblr

Viceprim-ministru pentru digitalizare, Iurie Țurcanu, a prezentat-o echipei Agenției de Guvernare Electronică, ieri, 1 septembrie, pe Olga Tumuruc în calitate de nou director al instituției.

În cadrul evenimentului, vicepremierul menționat că în perioada imediat următoare, AGE are misiunea de a îmbunătăți segmentul de reinginerie a serviciilor publice și optimizarea sistemului guvernanței digitale, precum și de a valorifica asistența externă pentru asigurarea proactivă a dezvoltării informaționale în Republica Moldova. „Doamna Tumuruc este un specialist de forță care a contribuit substanțial la realizarea celor mai complexe reforme în domeniul transformării digitale. Îmi exprim convingerea că în actualul format instituțional, având deschiderea și susținerea mea și a echipei guvernamentale, se va atinge noi culmi în domeniu dezvoltării digitale a țării, în beneficiul cetățeanului”, a mai adăugat vicepremierul.

Doamna Olga Tumuruc i-a mulțumit vicepremierului pentru încrederea acordată și a menționat că echipa AGE va depune tot efortul pentru a realiza obiectivele trasate de către Guvern în domeniul transformării digitale.

Olga Tumuruc este specialistă în domeniul juridic, licențiată în drept. Deține diploma de Master în Managementul Informației, precum și în Dreptul Afacerilor și activează în Instituția publică „Agenția de Guvernare Electronică” din anul 2017.

loading...

Comments are closed.