Actual

AGEPI a acordat permisiunea ca denumirea oficială a statului să fie utilizată în 3 mărci

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe 3 mai, în format online, a avut loc ședința Comisiei pentru examinarea cererilor privind acordarea permisiunii de folosire a denumirii oficiale sau istorice a statului în marcă/desen sau model industrial.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Ședința a fost prezidată de către președintele Comisiei, Directorul general al Agenţiei de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), Eugeniu Rusu.

Comisia s-a întrunit pentru a examina 3 solicitări privind utilizarea denumirii oficiale sau istorice a statului în marcă, care au fost depuse la AGEPI.

În rezultatul examinării, s-a decis acordarea permisiunii de folosire a denumirii oficiale a statului în mărcile.

Domeniile de activitate ale solicitanților se referă la produse alimentare, băuturi alcoolice, servicii de informare și publicitate.

În conformitate cu legislația în vigoare, mărcile, desenele și modelele industriale care conţin denumirea oficială sau istorică a statului pot fi înregistrate numai cu acceptul Comisiei pentru examinarea cererilor privind acordarea permisiunii de folosire a denumirii oficiale sau istorice a statului în marcă/desen sau model industrial, a cărei activitate este reglementată de Hotărârea Guvernului nr. 8/2022.

 

loading...

Comments are closed.