Economic

Agricultorii moldoveni, la cea mai mare expoziție de fructe din Europa!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Companiile din întregul sector al producției de fructe și legume proaspete se întrunesc din nou la Berlin. Cu suportul proiectului USAID Agricultura Performantă în Moldova, Asociația Moldova Fruct alături de 8 membri (producători, procesatori și exportatori de fructe) se află într-o misiune la expoziția Fruit Logistica, care se va desfășura în perioada 7-9 februarie în Germania.

Companiile agricole care merg la Berlin sunt companii care dețin certificate GlobalGAP sau sunt în proces de implementare a cerințelor pentru obținerea certificării respective, și sunt interesați să-și extindă comerțul pe noi piețe ale Uniunii Europene.

„Vom avea o serie de întâlniri cu furnizori de echipamente și tehnologii pentru etapa de post-recoltare a fructelor. Pentru ultima zi a expoziției este planificată o vizită la piața agroalimentară angro din Berlin, unde avem preconizate întâlniri cu reprezentanții pieței respective”, declară Vadim Codreanu, director departament marketing în cadrul Asociației Moldova Fruct pentru bani.md.

Fruit Logistica este cea mai mare expoziție specializată din Europa la care participă mai mult de 3 mii de expozanți și 75 mii de vizitatori. Evenimentul oferă o imagine completă a celor mai recente inovații, produse și servicii din lanțul de aprovizionare internațional.

loading...

Comments are closed.