Air Moldova anunță noi informații despre suspendarea zborurilor

Compania aeriană Air Moldova a anunțat că a decis să prelungească suspendarea zborurilor sale până pe data de 16 iunie 2023, în contextul evoluției situației actuale. Această măsură a fost luată pentru a asigura siguranța și binele pasagerilor săi în contextul restricțiilor și incertitudinilor asociate pandemiei globale.

Pasagerii cărora li s-au anulat zborurile în această perioadă au primit notificări de anulare pe adresele de email furnizate în momentul achiziționării biletelor. În cazul în care au primit o astfel de notificare, pasagerii au opțiunea de a solicita rambursarea integrală a costului biletului, respectând instrucțiunile primite prin email.

Air Moldova adresează un apel către pasageri de a nu dubla solicitările deja expediate, deoarece compania primește un număr considerabil de cereri, iar aceasta duce la suprasolicitarea procesării acestora. Compania asigură că toate solicitările primite sunt în procesare și că fiecare caz va primi un răspuns corespunzător în timp util.

Compania aeriană Air Moldova este în prezent angajată într-un proces de restructurare pentru a-și asigura viabilitatea pe termen lung și a se adapta la noile condiții și cerințe din industria aviatică. Air Moldova promite că va ține pasagerii la curent cu informațiile relevante cu privire la activitatea sa desfășurată și că va face tot posibilul pentru a reveni la operațiuni în cel mai scurt timp posibil, într-o manieră sigură și eficientă.

Pentru informații suplimentare și asistență, pasagerii sunt încurajați să consulte site-ul oficial al companiei aeriane Air Moldova și să utilizeze mijloacele de contact disponibile pentru a intra în legătură cu serviciul de relații cu clienții.

Total
0
Shares
Total
0
Share