Ala Nemerenco a sancționat șeful unei instituții din țară pentru că acesta a folosit poșta ”Mail.ru”

Ala Nemerenco ©IPN

Ala Nemerenco este îngrijorată că unii deputați și şefi ale instituțiilor strategice folosesc poşta electronică pe platforma mail.ru.

Ministrul Sănătății le-a dedicat o postare pe Facebook, în care îşi manifestă indignarea, scrie Realitatea.md

Funcționara a relatat că a aplicat sancțiune disciplinară șefului unei instituții strategice din ţară, fără a numi subdiviziunea şi persoana, deoarece a utilizat platforma rusească după începutul războiului din Ucraina, pentru a transmite informaţii despre rezervele ţării. Potrivit ei, instanța a anulat pedeapsa aplicată.

„Nu mă miră. În justiție ca și în medicină, avem de toate. Profesioniști, oameni de valoare și alții, prieteni cu corupția și valorile în stomac. Bucură, că totuși, mult mai mulți sunt cei din prima categorie”, scrie Nemerenco.

Ministrul a mai povestit și despre un alt caz, când un grup de deputați a transmis o interpelare la Parlament și a solicitat să se răspundă pe poșta electronică de pe mail.ru.

„Ca un fel de ștampilă a cui abonament servește. Ne mai întrebăm de ce am ajuns cu țara aici și așa? Poate ne spune mail.ru?”, se arată în mesajul ministrului.

 

Total
0
Shares
 
Total
0
Share