Alarmant! Anual, 43 de oameni mor în timp ce îşi fac selfie cu telefonul mobil

Alarmant, Anual, 43 de oameni mor în timp ce îşi fac selfie cu telefonul mobil, facebook, instagram, presa moldova, 

Prea multe vieţi răpuse pentru un selfie. Cifrele îngrijorătoare date publicităţii în urma analizei statisticilor la nivel global arată că, anual, 43 de oameni mor accidental în timp ce îşi fac astfel de fotografii, transmite publika.md.

Între 2011 şi 2017 s-au înregistrat 259 de astfel de decese. Cele mai multe victime, 75 la sută, sunt bărbaţii, iar majoritatea sunt tineri cu vârste între 20 şi 29 de ani. Cei mai mulţi au murit înecaţi, loviţi de maşini sau în urma căderii de la înălţime, transmite Ştiri.md cu referire la Publika.md.
 
Au fost şi 8 cazuri în care au fost ucişi de animale sălbatice, dar şi 16 cazuri de electrocutare. Astfel de decese banale se înregistrează cel mai des în India – aproape jumătate din total. Urmează apoi Rusia, SUA şi Pakistan.
 
Mai multe ţări au luat deja măsuri în acest sens: în Thailanda sunt anumite obiective turistice unde selfie-ul e interzis din cauza riscului de accidentare.
 
Unul dintre cele mai grave incidente s-a petrecut anul trecut în India când 48 de oameni au fost răniţi în timp ce îşi făceau fotografii în faţa unei fabrici care luase foc.
Total
0
Shares
Total
0
Share