Lifestyle

Albastru marin, culoarea verii 2020: cum să o integrezi cromatic

Pinterest LinkedIn Tumblr

Atunci când proiectăm ţinutele de vară, cu siguranţă piesele vestimentare în nuanţe de albastru marin fac parte din alegerile noastre. De exemplu, un duo ideal pentru plajă ar fi o rochie albă alături de o geantă în nuanţă de albastru închis sau, de ce nu, un pulover pentru serile răcoroase la o plimbare pe faleză, scrie csid.ro

Pentru că această nuanţă este una nelipsită în vara lui 2020 din garderoba noastră, nu ne vom despărţi de ea nici în sezonul de toamnă-iarnă, motiv pentru care ne confruntăm cu o dilemă stilistică: Ce tonuri de culori se potrivesc alături de nuanţele de albastru marin? Un răspuns simplu ar fi că, din fericire, această culoare se potriveşte cu orice. Cu toate astea, avem câteva sugestii pentru tine.

Albastru marin şi alb pur
Una dintre cele mai populare asocieri este cea formată din piesele vestimentare de un alb pur alături de o pată de culoare, în special albastru marin. Este o alegere versatilă care îţi permite să jonglezi cu piese vestimentare de tot felul.

Albastru marin şi bej sau maro
Nuanţele neutre merg mână-n mână cu tonurile calde. Poţi opta în acest sens pentru o ţinută în tonuri nude, alături de un accesoriu sau o pereche vibrantă de pantofi.

Albastru marin şi negru
Deşi a existat o perioadă în care părea că acest duo este unul de evitat, iată că este, de fapt, o alegere neaşteptat de plăcută. O cămaşă supradimensionată, alături de o pereche de pantaloni scurţi de biker ar putea fi o alegere perfectă pentru o plimbare prin parc.

Albastru marin şi gri
Similar pieselor vestimentare albe, cele gri formează un mix de excepţie, mai ales că nu iese atât de mult în evidenţă. Este un duo ideal pentru o ţinută casual sau office, mai ales că vorbim despre un contrast subtil.

Albastru marin şi portocaliu sau galben
Din seria contrastelor vibrante, ţinutele alcătuite din piese vestimentare în nuanţe de albastru marin, oranj sau galben sunt ideale pentru a te face observată şi mai ales pentru a aduce un aer proaspăt garderobei tale. Astfel, vei obţine un look super îndrăzneţ şi de impact.

loading...

Comments are closed.