Politic

Alegeri 2019: Cine este actorul de la Hollywood – candidatul PDM în circumscripția SUA și Canada?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Democrat din Moldova (PDM) și-a desemnat candidatul care va lupta pentru mandatul de deputat la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în circumscripția nr. 51, SUA și Canada. Este vorba de actorul, regizorul și producătorul de la Hollywood, Ghenadie Moroșanu.

Surse de la CEC au declarat că Ghenadie Moroșanu a fost deja la autoritatea electorală și a depus documentele pentru înregistrarea grupului de inițiativă, obținând listele de subscripție pentru a candida în circumscripția nr. 51, SUA și Canada, la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.
 
„De la vârsta de 15 ani mi-am dorit să fiu actor, dar din păcate nu am avut nicio „propulsare” pentru a merge pe această cale. Însă, pe moment sunt foarte fericit că mi-am început cariera de actor, chiar de am făcut-o la vârsta de 29 de ani. Dar nu văd o problemă în asta, oricum majoritatea actorilor puternici și-au început carierele aproximativ la această vârstă. Chiar recent, am avut ocazia să discut cu Anthony Hopkins despre viața de actor, el și-a început cariera pe la 30 de ani și a reușit să se filmeze în peste 100 de pelicule. Iar ca să mă laud un pic, pot spune că începutul meu este aproape identic cu cel al lui Sir Hopkins, piesele la care lucrez eu acum, au fost lucrate și de el la începutul carierei sale”, spunea Ghenadie într-un interviu acordat în 2015.
 
Ghenadie Moroșanu este originar din Anenii Noi, dar acum mai mulți ani a plecat în SUA să-și urmeze visul american. Acesta a făcut actoria la Institutul de Teatru și Film „Lee Strasberg”, la fel ca și celebrii Robert De Niro, Al Pacino, Marlon Brando, James Dean, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Merylin Monroe, Christoph Waltz etc. Acesta activează acum la „Sixty Six Theatre” LA, „Lee Strasberg Theatre”. Înainte de a pleca în SUA, Ghenadie Moroșanu a absolvit în R. Moldova Institutul Internațional de Management (acuma IMI – Nova) – Relații Economice Internaționale.
Ghenadie Morosanu

vitalie gamurari, briefingul săptămânal organizat de Partidul Democrat din Moldova, pdm plahotniuc, filip salarii, candu pensii, drumuri bune, prima casa, alegeri 2019

loading...

Comments are closed.