Politic

(Alegeri în Chișinău) Andrei Năstase: Doar uniți, putem câștiga din primul tur!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PPDA Andrei Năstase îndeamnă cetățenii moldoveni stabiliți peste hotare, care au reședință în Chișinău, să vină acasă pentru a participa la alegerile din 20 mai. „Doar uniți, putem câștiga din primul tur”, a declarat candidatul comun al forțelor de opoziție la emisunea Cabinetul din Umbră de la Jurnal TV.

Președintele Platformei DA îi încurajează pe cetățenii care nu sunt locuitori ai capitalei să-și îndemne rudele și prietenii să vină la urnele de vot. „Avem nevoie de schimbare, pentru că aceste alegeri nu sunt doar despre Chișinău”, a menționat Andrei Năstase.

Totodată, candidatul a îndemnat, în special, oamenii de afaceri să doneze pentru campania electorală desfășurată de forțele antioligarhice.

„Fac apel către toată lumea: în această bătălie avem nevoie de sprijin, iar sprijinul poate fi de orice natură, inclusiv financiar. Dacă aveți un leu, dați-l pentru orașul dvs. Cine poate mai mult, să dea mai mult. Avem nevoie de pliante, de plătit un portal care să mediatizeze, pentru publicitate, pentru transport ca să ajungem la oameni”, a spus candidatul Platformei DA susținut de PAS și PLDM.

Analiștii politici susțin că principalii candidați electorali pentru alegerile din Chișinău sunt Ion Ceban (PSRM), Valeriu Munteanu (PL), Andrei Năstase (PPDA) și Silvia Radu, actual primar interminar.

loading...

Comments are closed.