Politic

(Alegeri în Chișinău) Andrei Năstase și Maia Sandu s-au întâlnit cu medicii de la Spitalul „Sf.Treime”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Andrei Năstase, candidatul comun al Platformei DA și PAS susținut de PLDM la alegerile locale din 20 mai curent, continuă întâlnirile cu cetățenii fie în cadrul instituțiilor, în curțile blocurilor de locuit sau în suburbiile Chișinăului. Împreună cu președintele PAS, Maia Sandu, el a făcut o vizită colectivului de cadre medicale de la Spitalul municipal „Sf.Treime”, informează Jurnal.md.

Andrei Năstase a menționat că medicina este unul dintre domeniile prioritare în cadrul Programului „Chișinău – Capitala în care să vrei să trăiești”.

„Îmbunătățirea bazei tehnico-materiale, în primul rând prin echipamente moderne și performante, a spitalelor municipale, renovarea blocurilor spitalicești, debirocratizarea muncii specialistului și acordarea asistenței medicale optime cetățenilor sunt câteva dintre obiectivele noastre imperioase”, a declarat Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA a subliniat importanța proiectelor investiționale realizate până acum în special în reparația și dotarea blocului de Reanimatologie a Spitalului municipal „Sf.Treime”, a proiectului comun dezvoltat cu Agenția japoneză pentru dezvoltare și a reiterat necesitatea continuității tuturor proiectelor de succes, precum și atragerea altor proiecte benefice pentru eficientizarea acordării serviciilor medicale.

ppda pas, maia sandu andrei nastase, alegeri chisinau 2018, opozitia

loading...

Comments are closed.