Social

Alertă de atac cu substanțe chimice la Inspectoratului de Poliție Botanica. Cine a lansat amenințarea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Botanica a fost sesizat, prin intermediul serviciul unic specializat 112, precum că asupra Inspectoratului urmează a fi efectuat un atac cu substanțe chimice. 

În rezultatul acțiunilor de investigație și urmărire penală întreprinse de către forțele de ordine, s-a stabilit identitatea individului care a efectuat apelul telefonic. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al capitalei, în vârstă de 48 de ani. Individul a fost escortat la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Este de menționat că bărbatul se afla sub influența alcoolului când a efectuat apelul şi a comunicat despre atac.

Anterior acesta a fost atras la răspundere pentru diverse infracțiuni.

Pe cazul dat, a fost inițiată o cauză penală în conformitate cu prevederile art.281 CP Comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism, iar conform legislației, bărbatul pentru fapta sa riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Citește și: O nouă alertă cu bombă la Ambasada Rusiei a fost înregistrată în această dimineață

loading...

Comments are closed.