Alte știri

ALERTĂ în Portul Constanța, România

Pinterest LinkedIn Tumblr

O navă care a plecat dintr-un port chinezesc a intrat marţi în Portul Constanţa. Membrii echipajului au fost verificaţi de reprezentanţii DSP, de teama coronavirusului.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Un vapor sub pavilion Malta, care a plecat pe 14 decembrie dintr-un port chinezesc, a intrat marţi în Portul Sud-Agigea.

Întreg echipajul navei a fost verificat de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa, care au declarat că nu au identificat nicio problemă de sănătate.

„O navă a ajuns azi dimineaţă în port, toată lumea este sănătoasă, nu au nicio problemă. Am fost în control, nu există absolut nimic. Nava a intrat azi dimineaţă la ora şase. Au fost asistenţii din port, care sunt cabinetul port al Direcţiei, şi le-au luat temperatura, i-au verificat şi sunt sănătoşi. Ei au fost pe mare mult timp. Nu e nicio problemă”, a declarat pentru MEDIAFAX Cristina Schipor, directorul DSP Constanţa.

Şi prefectul judeţului Constanţa a confirmat că situaţia este sub control şi că nimeni de pe bordul navei nu prezintă semne de coronavirus. „O navă care venea din China, cu pavilion Malta, a acostat în port. S-au deplasat reprezentanţii DSP, au efectuat un control echipajului şi concluzia este că sunt în stare bună de sănătate, aşa mi s-a transmis. Nava a plecat din China, ultimul port chinezesc a fost pe 14 decembrie. Deci este plecată din China de aproape două luni. Virusul înţeleg că are perioadă de incubaţie de 14 zile”, a declarat pentru MEDIAFAX George Niculescu, prefectul judeţului Constanţa.

Sursa: mediafax.ro

loading...

Comments are closed.