Social

Alertă meteo: Vremea în Moldova se răcește brusc! Vin ploile

Pinterest LinkedIn Tumblr

După vreme caldă cu temperaturi de vară, vin ploile de toamnă. De maxime generoase de până la 29 de grade ne vom bucura încă trei zile, însă de duminică se răceşte brusc. Ultima zi din această săptămână ne aduce vreme răcoroasă şi ploi în toată ţara, transmite Publika.md.

Dacă sâmbătă, în Capitală vom avea 27 de grade Celsius, atunci a doua zi temperaturile vor scădea cu 11 grade. Vremea mohorâtă se va menţine şi la începutul săptămânii viitoare, iar meteorologii nu exclud că temperaturile vor continua să scadă.
 

Mâine în toată ţara cerul va fi variabil, iar precipitaţii nu se prevăd. Dimineaţa, izolat va fi ceaţă slabă. La Briceni sunt așteptate 23 de grade, iar la Soroca şi Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei sunt prognozate 25 de grade, iar la Tiraspol 26. La Leova maxima va fi de 27 de grade Celsius, iar la Comrat și Cahul va fi cu un grad mai mult. În Capitală mâine se așteaptă 26 de grade Celsius.

În următoarele zile, vremea se va menţine caldă. Meteorologii prognozează ploi la sfârşitul săptămânii.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 32 de grade Celsius. La Paris şi Viena se vor înregistra 27 de grade, iar la Roma cu un grad mai mult. La Berlin termometrele vor indica 29 de grade, iar la Londra vor fi 22 de grade Celsius. La Bucureşti se vor înregistra 26 de grade, iar la Praga, Varşovia, Budapesta şi Atena maxima va ajunge la 28 de grade Celsius. La Ankara se aşteaptă cer variabil şi 25 de grade, iar la Belgrad se anunţă 30 de grade. La Kiev vor fi 26 de grade cu cer senin, iar la Moscova va ploua şi maxima va fi de 23 garde Celsius.

loading...

Comments are closed.