Politic

Alexandr Nesterovschi nu va participa în turul doi al alegerilor din Bălți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor la funcția de primar al municipiului Bălți, Alexandr Nesterovschi, anunță că va boicota turul doi al scrutinului. Într-un mesaj plasat pe rețelele de socializare, Nesterovschi a declarat că aceste alegeri au fost discreditate și nu sunt legitime.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Onoarea politică este mai presus de câștigul electoral. De aceea, declar oficial că am decis să boicotez campania pentru primăria Bălți. Am consultat decizia mea cu domnul președinte Igor Dodon și cu colegii din PSRM și cu toții am avut aceeași părere – aceste alegeri sunt discreditate și nu mai au nicio legitimitate, nici morală, nici politică, nici legală. Declarăm boicot în fața abuzului și a ilegalităților comise de cei de la Președinție, din Guvern, de la CEC. Din păcate, guvernarea de la Chișinău a făcut tot posibilul ca să-și bată joc de locuitorii municipiului Bălți. Așa rușine și înjosire bălțenii n-au trăit niciodată în istoria lor. Noi, cei din Bălți, încă vom da răspunsul nostru, ferm și dur, puterii de la Chișinău. Le va veni rândul acestor „oameni buni” de la conducere, care sunt de fapt niște mizerii ordinare, care vor răspunde penal pentru aceste ilegalități și pentru umilirea cetățenilor din Bălți, a scris Nesterovschi.

Alexandr Nesterovschi îi cere societății civile și reprezentanților misiunilor străine să nu recunoască aceste alegeri.

„Fac un apel și către contracandidatul meu Grigorișin, dar și către alți concurenți, să boicoteze alegerile ilegale și să se retragă din cursa electorală. Stimați candidați, nu vă faceți de rușine, nu trădați bălțenii, făcând jocul Maiei Sandu si al grupării ei, nu participați la abuzul asupra orașului nostru. Dați dovadă de demnitate. Haideți să dăm un exemplu întregii țări și haideți să fim uniți în lupta împotriva regimului idiot instaurat de Maia Sandu și PAS. Apelul meu se adresează și locuitorilor din Bălți, ca în cazul în care alegerile ilegale se vor desfășura prin abuzul puterii de la Chișinău, să le boicoteze, să nu participe prin vot la acest scrutin ilegal”, a mai scris candidatul.

loading...

Comments are closed.