Alte știri

Alexandr Slusari îl atacă dur pe Igor Dodon: „Este un mincinos cronic, între noi și PSRM nu există DELOC încredere”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vicepreședintele Partidului Platforma DA și deputatul în Parlamentul Republicii Moldova din fracțiunea omonimă, Alexandru Slusari a publicat pe pagina sa un mesaj de critică, plin de neîincredere la adresa lui Igor Dodon, pe care îl numește liderul neformal al PSRM-ului.

Chiar dacă au nevoie ca de aer de voturile socialiștilor, liderii blocului ACUM nu încetează să îl atace pe Igor Dodon, care este lider neformal al PSRM-ului. De data aceasta, cu un mesaj de critică a venit Alexandr Slusari, vicepreședintele Platformei DA și deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Acesta a prezentat 4 puncte, de ce Dodon nu merită să fie crezut.

Slusari spune că nu există încredere DELOC (accentuînd acest termen prin folosirea caps lock) între blocul acum și PSRM. Acesta explică că neîncrederea prin susținerea de către Igor Dodon a inițiativelor propuse de PDM, precum sistemul electoral mixt (care de fapt era propus de socialiști), Arena Chișinău (proiect care vine să încurajeze performanțele sportive), amnistia fiscală și altele. Totodată, Slusari atârnă vina pentru anularea mandatului de primar al lui Năstase tot pe Igor Dodon și PSRM.

În punctul doi, vicepreședintele Platformei DA a spus că Dodon este cunoscut de toată lumea ca un minciunos cronic, că mereu își încalcă angajamentele și mai mult de atât, chiar și oficialii ruși îl consideră astfel (chiar dacă întâlnirile lui Igor Dodon cu Putin, sunt tot mai frecvente).

Alexandr Slusari mai scrie că Andrei Năstase nu pretinde la funcția de președinte al Parlamentului, chiar dacă în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune TVC 21, liderul Platformei DA a declarat că nu vede motive de ce să demisioneze după ce vor fi publicate în Monitorul Oficial, legile privind dezoligarhizarea. Acesta spune că poate să stea în scaunul de speaker 4 ani, pentru că în această funcție a fost votat.

loading...

Comments are closed.