Alexandru Pînzari a desfăşurat o vizită de lucru în Regimentul de Rachete Antiaeriene, pentru a verifica măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID-19

Ministrul Apărării Alexandru Pînzari şi şeful Marelui Stat Major, comandant al Armatei Naţionale, general de brigadă Igor Gorgan, au desfăşurat o vizită de lucru în Regimentul de Rachete Antiaeriene, pentru a verifica modul în care sunt întreprinse măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID-19 şi gradul de pregătire a efectivului unităţii pentru a interveni în sprijinul Poliţiei Naţionale pe perioada stării de urgenţă, transmite Telegraph.md.

Cei doi oficiali s-au documentat despre activitatea, infrastructura, condiţiile de serviciu, dotarea unităţii şi starea tehnicii militare, precum şi procedeele de dezinfecţie şi protecţie a efectivului din Regiment.

În cadrul vizitei, Alexandru Pînzari şi generalul Gorgan au inspectat statul major al Regimentului şi punctul de comandă, parcul auto, cantina şi cazarma.

Ministrul Apărării a apreciat situaţia în unitate în ceea ce priveşte asigurarea procedurilor sanitare şi de igienizare a tuturor edificiilor, unităţilor de transport şi, respectiv, a efectivului de militari.

„Voi continua monitorizarea situaţiei la capitolul respectiv în toate garnizoanele, pentru a evita răspândirea infecţiei şi protejarea efectivului din subordine de toate riscurile legate de această epidemie. Vom menţine starea de carantină în unităţi până la ameliorarea situaţiei”, a concluzionat Alexandru Pînzari.

Citește și: Angajații Procuraturii vor activa într-un regim special de săptămâna viitoare

Total
0
Shares
Total
0
Share