Alte știri

Alexandu Pânzari: Armata Națională este pregătită să intervină pentru a ajuta autorităţile în gestionarea crizei legate de pandemia COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Apărării, Alexandu Pânzari, a comunicat că Armata Națională este pregătită să intervină pentru a ajuta autorităţile în gestionarea crizei legate de pandemia COVID-19, transmite Telegraph.md

Armata Națională s-a mobilizat și este pregătită să intervină cu un număr de peste 1500 de militari și circa 160 unități de tehnică militară pentru a asigura patrularea în spațiile publice, alături de polițiști și carabinieri, în parcuri, spații de agrement și alte zone mai aglomerate de pe întreg teritoriul țării.

Militarii Armatei Naționale vor veni în sprijinul Ministerului Afacerilor Interne pentru a realiza multiplele măsuri întreprinse de autorități în combaterea răspândirii Coronavirusului.

De asemenea, ministrul a menționat că, la necesitate, vor fi puse la dispoziție resursele logistice ale Ministerului Apărării pentru sprijinirea personalului medical implicat în gestionarea crizei.

„Armata va interveni în strictă conformitate cu legislația în vigoare, pentru ca #împreună, să combatem această epidemie și să fim cu toții în siguranță! Noi vom fi în apărarea voastră! Voi #StațiAcasă!”, a fost mesajul lui Alexandu Pânzari.

Citește și: VIDEO Armata Națională scoate tehnica militară să patruleze străzile din Capitală în lupta cu coronavirusul

loading...

Comments are closed.