Alexei Lungu, președintele Partidului ”ȘANSĂ”, după publicarea sondajului iData: ”Am obține peste 19% din voturi, respectiv 25 de mandate”

Un nou sondaj iData relevă intențiile de vot ale cetățenilor Republicii Moldova, plasând Partidul “ȘANSĂ” pe locul 3, cu un scor de 19%. Conform estimărilor, distribuția mandatelor ar fi următoarea: PAS – 49, PSRM – 27, ȘANSĂ – 25.

Liderul Partidului ”ȘANSĂ”, Alexei Lungu, a mulțumit cetățenilor pentru încrederea acordată și a subliniat dorința lor de a construi un viitor mai bun pentru țară. El a criticat guvernarea actuală, considerând-o incompetentă, și a solicitat demisia acesteia.

Sondajul reflectă o nemulțumire crescândă față de guvernarea PAS, evidențiată prin susținerea semnificativă obținută de Partidul “ȘANSĂ”.

”Noi, cea mai tânără forță politică a țării, am obține peste 19 la sută din voturi. Distribuția mandatelor ar arăta astfel: 49 pentru PAS, 27 pentru PSRM, 25 pentru ȘANSĂ.

Mulțumim oamenilor, care cred în noi și vor să ne voteze! Toți aceștia își doresc un viitor mai bun pentru țara lor și nu vor să o părăsească. Ei știu că se poate trăi mai bine acasă și nu au îndoieli că schimbările vor veni cu siguranță. Mă bucur nespus de mult să știu că în Republica Moldova există oameni care, la fel ca întreaga noastră echipă, doresc cu sinceritate să schimbe situația din țară.

Pentru a produce schimbări pozitive, este necesar să “schimbăm capul” de la care, așa cum se știe, se strică peștele. Pentru a evita putrezirea totală a țarii, actuala putere, care și-a arătat incompetența totală, ar trebui să-și depună mandatul.

Guvernul poate să se ascundă după un PR spectaculos, dar nu poate înșela mereu oamenii – aceștia văd și simt totul. Rezultatele sondajului este încă o reacție a populației adresată “celor galbeni”, una transparentă, oricât de mult ar încerca PAS să închidă prin manevre și amenințări gura celor nemulțumiți.

Rezultatul activității actualului regim e întruchipat în nivelul de trai al cetățenilor, care este în continuă scădere pe toată durata mandatului Maiei Sandu. Nu e de mirare că același sondaj arată că jumătate dintre respondenți sunt convinși că lucrurile în Moldova se îndreaptă într-o direcție greșită”, a declarat Alexei Lungu, președintele Partidului ”ȘANSĂ”.

Total
0
Shares
Total
0
Share