Alianța ACUM+PSRM s-a arătat deranjată că Moldova1 a făcut reportaj despre protestul împotriva lui Dodon din fața Parlamentului

proteste chisinau, protest dodon, protest impotriva dodon, conducerea moldova 1, alianta acum psrm, conducerea cca

Alianţa PSRM-ACUM este indignată că Moldova 1 a realizat un reportaj despre protestul din faţa Parlamentului, în care un grup de oameni au declarat greva foamei pentru a obţine demisia preşedintelui ţării, Igor Dodon.

În cadrul audierilor despre activitatea Companiei “Teleradio Moldova”, în perioada 2017-2018 şi primul simestru al anului 2019, consilierul președintelui în domeniul educației, culturii și cercetării, Corneliu Popovici, s-a arătat deranjat de ce Moldova 1 a difuzat materialul despre protest fără a avea o opinie din partea Președinției, transmite Publika.md

“Doamna Stratan, ieri, la ora 08:00, în faţa Parlamentului erau două televiziuni: Moldova1 şi Publika, a fost făcut un reportaj, care a fost derulat pe parcursul întregii zile, unde se vorbea despre mulţime de oameni în faţa Parlamentului. Eu, astăzi, am trecut, nu am văzut pe nimeni, doar câteva corturi, dar poate încă oamenii nu venise la muncă, mă interseză aţi privit acest reportaj, este echilibrat, echidistant, reflectă opiniile oamenilor? De ce nu s-a aşteptat o opinie din partea Preşedinţiei”, a întrebat Corneliu Popovici.

Publika.md scrie că în replică, directorul postului public de televiziune, Moldova 1, Ecaterina Stratan, a precizat că reportajul este unul echidistant.

“Instituţia Prezidenţială încă nu a venit cu un comentariu la acest subiect, dar nu putem aştepta până poimâine când va veni o reacţie a preşedinţiei. E un subiect de actualitate, care s-a întâmplat astăzi”, a punctat Ecaterina Stratan.

Amintim că, ieri, un grup de oameni au mers la Parlament şi au cerut demiterea şefului statului, Igor Dodon. Persoanele venite să protesteze au anunţat greva foamei şi spun că vor sta în corturi în faţa Parlamentului până când autorităţile le vor îndeplini cerinţele. Ei cer ca pe numele lui Dodon să fie emis mandat de arestare pentru trădare de patrie.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share