Externe

„Am o poză cu tine FĂCÂND SEX ANAL”. Discuţie +18 între deputați

Pinterest LinkedIn Tumblr

Senatorul PSD, Șerban Nicolae, a făcut circ în plenul Parlamentului României, în care au fost dezbătute Legile Justiției. El a lansat un atac fără precedent la adresa unui deputat USR. Limbajul folosit de liderul senatorilor social-democrați este greu de reprodus.

Acesta nu a fost însă singurul schimb de replici murdar din Parlamentul României. Gabriel Vlase, vicepreşedintele Camerei Deputaților, cel care a condus pentru mult timp şedinţa, a reacționat în mod incredibil la adresa unui parlamentar USR. Gabriel Vlase a lansat injurii incredibile: „După ce muie mi-ai dat, suge-o!”.

Deputata Cosette Chichirău a avut o intervenţie telefonică la TV, iar la întrebarea moderatorului dacă îl va da în judecată pe Şerban Nicolae pentru ceea ce a afirmat despre ea, deputata USR a evitat să răspundă direct, preferând să spună doar atât: „Voi face o sesizare la comisia de disciplină”, subliniind încă o dată că nu sunt astfel de poze cu ea.

Șerban Nicolae a numit-o pe Cosette Chichirău „proastă” spunându-i: „penală este mama care v-a făcut așa nesimțită”!

Deputatul USR înregistra ceea ce se întâmplă în plen, când l-a numit „penal” pe Șerban Nicolae. Acesta a luat imediat foc și a început să o jignească pe Cosette Chichirău, folosind un limbaj greu de imaginat în Parlamentul României.

„Dumneavoastră sunteți atât de proastă! CV-ul este în poze? Sunteţi atât de proastă încât e incredibil ce spuneţi. Demonstraţi că am fost eu şofer. Aveţi o poză? Poza e CV? Eu am o poză în care dvs faceţi sex anal. Ce să facem?”, a tunat Șerban Nicolae.

 

loading...

Comments are closed.