Alte știri

„Am vrut să iau Covid-19”. Un luptător rus susține că a căutat oameni bolnavi, să se infecteze

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un luptător de MMA în promoția Bellator, Serghei Kharitonov, afirmă că a căutat oameni la Moscova care păreau a fi bolnavi, pentru că a vrut să experimenteze pe propria piele efectele Covid-19.

Potrivit Russia Today, Khartinov a continuat să se antreneze în condiții obișnuite, în ciuda pericolului de infectare cu Covid-19, după ce l-a sunat pe Alexander Lukashenko, președintele Belarusului, care a refuzat să impună un blocaj în timpul pandemiei Covid-19.

În opinia sportivului, președintele Lukashenko este ”cel mai adecvat expert în coronavirus de pe planetă”.

Veteranul Federației Mondiale Total Kombat a promovat în mod repetat metoda folosirii apei reci direct pe corp, ca o modalitate de a îndepărta virusul mortal – el postând fotografii și videoclipuri în care folosea apa foarte rece din râuri.

“Chiar dacă cineva din apropiere tușește, nu mă tem în mod special de acest lucru”, i-a spus el unui fan din cei peste 78.000 pe care îi are pe Instagram.

Tot pe Instagram, sportivul a postat și clipuri prin care își subliniază poziția împotriva vaccinărilor obligatorii, prin imagini în care un bărbat are o armă ținută la cap.

loading...

Comments are closed.