Alte știri

Amanta lui Vlad Filat, Olga Roman, a fost reținută în Dubai!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bloggerul Eugen Luchianiuc a scris pe blogul său că amanta lui Vlad Filat, Olga Roman, a fost reținută acum câteva zile în Dubai.

Mai exact, Olga Roman a fost reținută pe data de 10 noiembrie 2019, de către autoritățile din Dubai, aceasta având mandat de arest internațional în cadrul unui dosar de spălare de bani. Dosarul este emis de autoritățile Republicii Moldova.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Eugen Luchianiuc mai scrie că Olga Roman ar fi cerut să fie reprezentată de către Ambasada României.

Partea cea mai de râs și de hlizit, este că ea nu vrea să aibă nicio legătură cu Ambasada Republicii Moldova în Dubai și roagă să fie reprezentată de către Ambasada României. Amica lui Filat, dusă peste graniță de Balițchi, are și cetățenia României.
Să vedem ce va face Ministerul Afacerilor Externe în cazul acestei bănuite de spălare de bani.
Da oare video cu alte prezentatoare PoRnOTV (n.r. ProTV Chișinău) unde-s?„, a scris Luchianiuc.

Amintim că Olga Roman a fost dată în urmărire internațională prin Interpol la sfârșitul lui decembrie 2015. Ea este învinuită de spălare de bani și mărturii false.
Aceasta a devenit cunoscută publicului larg, după ce ea și Vladimir Filat au fost filmată cu o cameră ascunsă în timpul unei întâlniri intime. Acest material a fost postat pe rețelele de socializare în 2015, la scurt timp după arestarea lui Filat, acesta fiind învinuit de delapidarea unor sume mari din sistemul financiar-bancar al Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.