Alte știri

ULTIMA ORĂ // Ambasada României face precizări în privința bărbatului care a decedat în apropiere de PTF Albița

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ambasada României în Republica Moldova anunță că a luat act, cu deplină compasiune, de informațiile apărute în presă legate de decesul persoanei cu dublă cetățenie, română și a Republicii Moldova, survenit în data de 5 august 2020, la orele 22.15 în Punctul de trecere a frontierei ALBIȚA.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit Ambasadei, incidentul a survenit pe sensul de intrare în România, la aproximativ 100 metri înaintea zonei de control al documentelor, infirmându-se, astfel, presupusa legătură de cauzalitate între decesul acesteia și nepermiterea intrării în România. Persoana prezenta dureri toracice, fapt pentru care personalul Direcției de Sănătate Publică Vaslui a acordat primul ajutor, până la sosirea echipajului medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui-secția Huși.

Ambasada României în Republica Moldova transmite, pe această cale, sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Ambasada României în Republica Moldova subliniază faptul că tuturor persoanelor care doresc să intre în România li se permite accesul în condițiile și cu respectarea prevederilor actelor normative adoptate, de autoritățile române, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

loading...

Comments are closed.