Actualitate

Ambasadorul Peter Michalko a fost decorat cu medalia „Meritul diplomatic”, clasa întâi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, i-a conferit ambasadorului Peter Michalko, medalia Meritul diplomatic” clasa întâi, în semn de apreciere pentru eforturile depuse în direcția unui parcurs european al Republicii Moldova. Aceasta este cea mai înaltă distincție a Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

În cadrul întrevederii, ministrul de externe a punctat că oficialul european în perioada mandatului său, a contribuit semnificativ la consolidarea statului de drept, susținerea reformelor și construirea unor instituții democratice solide, cu adevărat europene, care să lucreze în beneficiul cetățenilor.

Totodată, vicepremierul a declarat că acțiunea de astăzi vine să evidențieze meritul personal al ambasadorului Peter Michalko la dezvoltarea numeroaselor proiecte și inițiative cu un puternic impact la nivel național și local, care au contribuit la îmbunătățirea nivelului de trai al cetățenilor noștri.

La final, oficialul a transmis cu acest prilej urările de succes în activitatea profesională ulterioară și invitația să rămână în continuare un bun prieten al Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.