Amirchik vine la OrheiLand! Echipa lui Șor anunță un concert excepțional și o expoziție de motociclete

Interpretul din Kîrgîstan – Amirchik, care aduna milioane de vizualizări pe Youtube și TikTok, vine sâmbătă, 8 iulie, la OrheiLand, cel mai mare parc de distracții din țară și din regiune și unde totul este gratuit. Aceasta este o nouă surpriză din partea echipei lui Ilan Șor, care vrea ca vara aceasta să fie una de neuitat pentru toți vizitatorii parcului.

Surprizele nu se opresc aici. Pe lângă faptul că interpretul Amirchik va susține un concert de zile mari, cei care își vor petrece weekendul la OrheiLand vor putea admira o expoziție de motociclete.

De asemenea, oaspeții parcului se vor putea distra și dansa sud hiturile lui DJ Lemon, dar și One Band, care vor încinge atmosfera cu muzică bună.

Totodată, începând cu această săptămână, în fiecare sâmbătă, toți copiii care vor merge la OrheiLand vor primi, pe parcursul întregii zile, înghețată gratis. Anunțul a fost făcut de către primarul de onoare al municipiului și raionului Orhei, Ilan Șor.

La inițiativa liderului Partidului „ȘOR”, în fiecare weekend, la OrheiLand, sunt organizate concerte, programe cultural-artistice și distractive.

Începând din 1 iunie și până la încheierea sezonului estival, OrheiLand activează de marți până duminică, de la ora 10:00 până la 21:00.

Total
0
Shares
Total
0
Share