Social

Ana Munteanu: Ce va face cu 100.000 de euro de la Vocea României

Pinterest LinkedIn Tumblr

 

Tânăra din Hâncești care este marea câştigătoare concursului ,,Vocea României”, Ana Munteanu s-a ales cu o sumă impresionantă, mai exact 100.000 de euro, și spune că acum are planuri mari.

Concurenta lui Smiley a dat tot ce a avut mai bun, a reuşit să cucerească publicul şi aşa a învins. Tânăra din Moldova a declarat că va investi în cariera ei muzicală și totodată își va cumpăra un apartament, însă nu a specificat unde va face acest lucru, în Moldova sau poate în România, acolo unde și-a făcut deja mulți fani.

Smiley a fost foarte încântat că Ana, concurenta din echipa pe care el a antrenat-o, a câştigat. Acesta, imediat după victorie, a reacţionat în mediul online.

,,Ai reușit, Ana Munteanu! Ai cântat ca un om mare cu emoțiile unui copil de 16 ani. Fiecare vot primit de la cei de acasa a fost de fapt un bilet la concertul tău. Acum nu rămâne decât ca ei să te urmăreasca în continuare, pentru ca tu deja ai lansat prima ta piesa. Acesta este cadoul echipei HaHaHa Production pentru harul tău! Le mulțumesc tururor antrenorilor, concurenților si intregii echipe de la Vocea Romaniei pentru ca au realizat un show pe cinste! Felicitări!”,  a scris Smiley pe Facebook.

loading...

Comments are closed.