Alte știri

Analist: Andrei Năstase și Maia Sandu trebuie să iasă cu o dezmințire oficială prin care să ne asigure că nu vor face înțelegeri cu Candu și Șor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prestația PAS și PPDA i-a dezamăgit deja chiar și pe cei mai înfocați susținători ai formațiunilor conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase. Expertul în politici publice Ștefan Gligor se arată deranjat de faptul că exponenții opoziției cochetează cu grupul Pro Moldova, controlat de oligarhul Vlad Plahotniuc.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

“Să promiți dezoligarhizare și reforme ca la urmă să faci coaliție cu Plahotniuc și Șor – asta este apogeul cinismului și discreditării oricărui politician și partid. Repet, singură soluție corectă sunt alegerile anticipate. Și îmi pare mie că vom ajunge foarte curând în situația în care vom fi obligați să găsim forțe noi pentru a înlocui absoluta majoritate a „elitelor” politice discreditate”, a scris Gligor, într-o postare pe Facebook.

În aceeași postare, expertul spune că Maia Sandu și Andrei Năstase ar trebui să dezmintă public discuțiile cu Andrian Candu și exponenții Partidului Șor.

„Fracțiunea PPDA și Andrei Năstase personal, PAS și Maia Sandu personal trebuie să iasă cu o dezmințire oficială prin care să ne asigure că nu vor face înțelegeri cu Candu și Șor și nu vor accepta numirea unui guvern cu voturile acestora”, mai spune Ștefan Gligor.

Citește și: Deputații Partidului Șor a avut o întrevedere cu Avocatul Poporului pentru Drepturile Copilului

loading...

Comments are closed.