Politic

Analist: În cazul unor alegeri parlamentare anticipate, Maia Sandu va trebui să refacă alianța cu Igor Dodon, pentru continuarea reformelor

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cazul unor alegeri parlamentare anticipate, dorite de către unii actori politici de la Chișinău, Maia Sandu va trebui să refacă alianța cu Igor Dodon, crede analistul Dionisie Cenușă, comentând astfel rezultatele sondajului de opinie ce demonstrează că în următoarea componență a Legislativului pot ajunge reprezentanții a patru partide: PSRM (Dodon), PAS (Sandu), PN (Usatîi) și PȘ (Șor).

”Dacă doar aceste 4 partide intră în Parlament, atunci putem spune adio reformelor reale. PAS nu va face față și va trebui sa restabilească relațiile cu PSRM ca să nu permită alianțe dinte Socialiști și Usatîi sau oamenii lui Șor”, a comentat analistul.

”Acesta este rezultatul populismului de orice culoare și orientare geopolitică, în mod iresponsabil promovat de politicieni, mass-media afiliată și ONG-urile simpatizante”, mai susține Cenușă.

Referind-se la partidele conduse de Renato Usatîi și Ilan Șor, analistul susține că acestea sunt formațiuni-anomalii, crescute pe steroizi, din surse financiare dubioase și cu lideri politici cercetați penal în țară și în străinătate.

Citește și: FOTO // Maia Sandu, cu pază de corp la propriul eveniment de lansare în campanie

loading...

Comments are closed.