Analist politic: Blocul ACUM este reeditarea PLDM și dorința de răzbunare a apropiaților lui Filat!

Analist politic, Blocul ACUM este reeditarea PLDM și dorința de răzbunare a apropiaților lui Filat, andrei nastase platforma da, alegeri parlamentare moldova 2019, pdm plahotniuc, 

Referitor la faptul ca Blocul Acum este o reeditare a PLDM, au scris si vorbit mai multi ziaristi si comentatori si drept dovada a acestui fapt este chiar lista de candidati. O gasim in fruntea listei pe fosta membra PLDM, Maia Sandu, ministru al Educatiei propusa de Filat. Inchiderea abuziva a scolilor si introducerea camereor video la examene, poate fi numita reforma si mare realizare in domeniul educatiei?

Trezeste multe semne de intrebare si implicarea Maiei Sandu in ceea ce se numeste cazul Kozlovska, examinat de o Comisie parlamentara, care este in ancheta la Procuratura.
 
Urmeaza Grosu Igor si Nicolaescu-Onofrei Liliana, fosti vice-ministri la educatie, care au administrat educatia impreuna cu Maia Sandu, se stie ca sunt multe aprecieri foarte critice privind mandatul lor, chiar unii declara ca afost petrecuta antireforma in acest domeniu.
 
II vedem pe liste si pe alti pldm-sti, Grigore Cobzac, Iurie Tap, Maria Ciobanu si Ion Terguta, dar si pe Dumitru Alaiba, blogger de curte si fost angajat al Guvernului.
Astfel, daca privim atent, baza Partidului PAS si a Blocului Acum, este constituita din matca PLDM, urmasii demni a condamnatului Filat.
 
Dar cit de penibila a fost faza cu asa zisa Comisie de meritocratie, dupa multe minciuni si manipulari, s-a dovedit ca a fost o farsa, Comisia fiind compusa doar din membrii liderii binomului Pas si Da.
PLDM PAS, filat maia sandu, blocul acum alegeri 2019Pe 25 ianuarie, la lansarea Blocului Acum in alegeri scandaul ”Luptăm pentru dreptate și pentru un trai mai bun, fără corupție”. Insa cei din Acum evita sa condamne coruptii din PLDM, in special pe fostul Presedinte PLDM si Premier, Filat condamnat definitiv de instantele de judecata, inclusiv pentru implicarea in cazul devalizarii bancilor.
 
Una din temele de campanie va fi cazul BEM si devalizarea bancilor, in acest furt conform dosarelor penale pe rol, in afara de Filat sunt implicati o serie de funtionari publici numiti de PLDM la guvernare.
 
Cei din PLDM aflati pe listele Acum, cheamă cumva sa fie dărâmate drumurile reparate, anulate pensiile și salariile majorate, proiectul Prima Casă, ghișeul unic, ambulantele noi, grădinițele reparate, doar pe motiv ca acestea au fost implementate si construte de Guvernul condus de PDM?
 

E clar ca mintile celor din PLDM si Blocul Acum sunt intunecate de ura si dorinta de razbunare. Ei viseaza sa ajunga la guvernare si declara deschis ca vor face dosare penale oponentilor sai politici. Cinismul celor din Acum nu are margini. De asta au nevoie cetatenii R.Moldova?

Roman Mihăieș 

blocul acum pas platforma da, nastase si maia sandu proteste, filat si platon miliardul bem
Total
0
Shares
Total
0
Share