Alte știri

Analist politic: Televiziunea TV8 este obsedată de Vlad Plahotniuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Analistul politic Vitalie Andrievski într-o postare pe Facebook povestește despre invitația pe care a primit-o din partea televiziunii TV8.

Producătorii emisiunii i-au explicat că temele abordate vor fi cele mai actuale subiecte din politica moldovenească.

Am început să-mi amintesc despre legea împotriva propagandei la televiziunile moldovenești, despre schimbarea Constituției și introducerea în aceasta a integrării europene drept obiectiv național, despre vizita delegației PDM la Bruxelles și Washington, despre procedura de colectare a semnăturilor de către socialiști pentru mărirea atribuțiilor președintelui. Dar ei au spus că nu despre aceste probleme se va discuta” scrie Vitalie Andrievski în postarea de pe Facebook.

Alte idei care i-au venit analistului politic erau modernizarea sistemului educațional, progresul economic, modernizarea sistemului de sănătate și medicină, dar producătorii de la TV8 au refuzat să discute și despre aceste probleme.

Subiectele de bază care vor fi abordate în cadrul emisiunii sunt declarațiile venite din partea lui Renato Usatîi și Sergiu Mocanu despre faptul că Vlad Plahotniuc dorește să devină prim-ministrul Republicii Moldova. Un alt subiect ar fi dosarul deschis în Rusia pe numele lui Plahotniuc. Dosar a cărui bază este o plângere a lui Renato Usatîi neînsoțită de oarecare dovezi.

Cu toate că tema este una des abordată, sunt prea puține informații sigure și prea puține dovezi atât în cazul dosarului deschis la Moscova dar mai ales în cazul dorinței lui Plahotniuc de a deveni prim-ministru. Cu ce vom opera la emisiune nu pot să înțeleg, doar cu presupuneri, fantezii și ipoteze din partea invitaților.” a mai adăugat Vitalie Andrievski.

loading...

Comments are closed.