Politic

Analistul de la Publika TV, Victor Gurău, o atacă dur pe independenta Silvia Radu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Analistul politic apropiat de PDM, Victor Gurău, a susținut astăzi o conferință de presă  „Alternativa pentru Moldova” cu tema „Silvia Radu și Ion Ceban – Nn în fruntea Primăriei! Locul lor este în pușcărie…”.

Analistul politic care este omniprezent în studioul televiziunii Publika TV, a vorbit despre alegerile locale pentru șefia capitalei în contextul puterii vechi și ce urmează să fie aleasă. Gurău a ținut să menționeze în special doi candidați, cel de la PSRM, Ion Ceban și candidatul independent Silvia Radu.

„Se vorbește despre uzurpare puterii în primăriei și eu ca specialist și cu experiență în administrarea publică mi-am dorit ca o din partidele politice și în special cele lezate să vină cu o explicație de ce ei cred că a fost uzurpată”, a declarat Gurău în cadrul conferinței.

De asemenea cesta a vorbit și despre persoanele care tind la scaunul pentru șefia capitalei și a făcut comparație cu acțiunile ex-primarului Dorin Chirtoacă.

„Să nu spunem 10 ani, dar timp de șase ani Chirtoacă și PL au introdus un interimat continuu, adică consiliul municipal a fost scos din circuit cu ajutorul Parlamentului în formarea administrației publice locale, iar mai apoi în 2016 a creat un vid complet. (…) Toți consideră că mai rău de cum a fost cu Chirtoacă nu se poate fi, da dar el era comandat legal, ne place nu ne place, cu toții știm cât de tare îl iubesc eu pe Chirtoacă. Dar nu putem înlocui o ilegalitate prin alta, se crează haos”, a adăugat acesta.

 

loading...

Comments are closed.