Andra a rupt tăcerea! Cel mai mare defect al lui Cătălin Măruță: „Mi-a mâncat viața!”

Andra, Măruță, defecte, cuplu, românia

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au doi copii frumoși și cariere împlinite. Aflata în studioul ProFM, cântăreața a rupt tăcerea și a dezvăluit care este cel mai mare defect al soțului său. Nici prezentatorul TV nu s-a lăsat mai prejos și a oferit o replică pe măsură, relatează Cancan.ro

“Vorbește prea mult la telefon, mi-a mâncat viața cu telefonul ăla”, a spus Andra, după care a enumerat, totuși, și câteva dintre calitățile lui Cătălin. „Cel mai inimos, cel mai credincios, cel mai bun, cel mai iubitor, cel mai bun tată, are prea multe calități”, a dezvăluit artista.

La rândul lui, Cătălin Măruță a dezvăluit care este cel mai mare defect al Andrei: “Întotdeauna, când depășesc viteza legală, începe: ‘ușor, ușor, ușor’! Are chestia asta mereu, pot să merg și cu 20 de kilometri la oră”.

La prima lor întâlnire, Andra nu-l vedea pe Cătălin Măruță ca pe bărbatul cu care să-și petreacă toată viața. Scânteia însă a apărut în 2005, când s-au revăzut la o emisiune. Prezentatorul TV mărturisea că a fost uimit să descopere cât de matură era Andra în ciuda faptului că avea doar 19 ani.

Mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinții în București și tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă, Andra era acasă și foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză și un tablou”, povestea, în urmă cu ceva timp, Cătălin Măruță.

Total
0
Shares
Total
0
Share