Alte știri

Andra a rupt tăcerea! Cel mai mare defect al lui Cătălin Măruță: „Mi-a mâncat viața!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au doi copii frumoși și cariere împlinite. Aflata în studioul ProFM, cântăreața a rupt tăcerea și a dezvăluit care este cel mai mare defect al soțului său. Nici prezentatorul TV nu s-a lăsat mai prejos și a oferit o replică pe măsură, relatează Cancan.ro

“Vorbește prea mult la telefon, mi-a mâncat viața cu telefonul ăla”, a spus Andra, după care a enumerat, totuși, și câteva dintre calitățile lui Cătălin. „Cel mai inimos, cel mai credincios, cel mai bun, cel mai iubitor, cel mai bun tată, are prea multe calități”, a dezvăluit artista.

La rândul lui, Cătălin Măruță a dezvăluit care este cel mai mare defect al Andrei: “Întotdeauna, când depășesc viteza legală, începe: ‘ușor, ușor, ușor’! Are chestia asta mereu, pot să merg și cu 20 de kilometri la oră”.

La prima lor întâlnire, Andra nu-l vedea pe Cătălin Măruță ca pe bărbatul cu care să-și petreacă toată viața. Scânteia însă a apărut în 2005, când s-au revăzut la o emisiune. Prezentatorul TV mărturisea că a fost uimit să descopere cât de matură era Andra în ciuda faptului că avea doar 19 ani.

Mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinții în București și tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă, Andra era acasă și foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză și un tablou”, povestea, în urmă cu ceva timp, Cătălin Măruță.

loading...

Comments are closed.