Andrei Năstase a prins la curaj și anunță cine sunt “politicienii contextuali”

După ce a ezitat de mai multe ori să afirme cine sunt politicienii contextuali din politica moldovenească, Andrei Năstase a decis că este momentul să spună lucrurilor pe nume.

Astfel, în cadrul unei conferințe de presă, liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr a menționat că unii politicieni au ales să guverneze în perioada când el protesta împotriva sistemului corupt, creat și controlat de Vlad Plahotniuc, dar acum au pretenții să obțină și funcția de președinte al Republicii Moldova.

La același subiect despre politicienii contextuali, Năstase a subliniat și faptul că foștii colegi de alianță electorală și parlamentară spun că vor destituirea actualului Guvern, dar nu întreprind nimic în acest sens și nici nu vor să răspundă la demersul PPDA cu privire la înaintarea moțiunii de cenzură împotriva lui Ion Chicu, nici nu anunță în mod oficial dacă susțin un Cabinet de miniștri al PPDA.

Prin declarațiile sale, Andrei Năstase anunță că politicienii contextuali sunt Maia Sandu și colegii ei din PAS, acuzându-i pe aceștia că sunt niște oportuniști politici de moment.

Citește și: Cine ar putea fi premier în Guvernul asumat de Platforma DA. Ce spune Andrei Năstase

 

Total
0
Shares
Total
0
Share