Andrei Năstase ar putea fi DESTITUIT din funcția de președinte al PPDA? Slusari: “Foarte curând o să organizăm un congres”

În cadrul Partidului Politic „Platforma Demnitate și Adevăr” se anunță schimbări. Cei din partid vor să-i dea o nouă viață și să facă remanieri, transmite Telegraph.md, cu referire la Sputnik.md

Alexandru Slusari a vorbit astăzi în cadrul emisiunii „Logica Puterii” de la Radio Sputnik Moldova despre eventualele schimbări și dacă acestea îl vor viza și pe președintele partidului, Andrei Năstase, scrie sputnik.md „Probabil că foarte curând o să organizăm un congres. Noi suntem preocupați de acest lucru. (…) Demisia de dragul demisiei nu este un scop în sine.

Demisii și remanieri de cadre pot fi privite doar în contextul resetării, abordării complexe. Schimbarea, ajustarea programului, colaborarea cu business-ul național, anumite schimbări în structurile teritoriale și unul din elemente poate fi schimbarea în cadrul conducerii partidului. Dar nu vor fi demisii de dragul demisiei. Că dacă schimbăm pe X cu Y, problemele cronice nu se schimbă, rămân aceleași și noul președinte o să aibă aceleași probleme. (…)

Demisiile sunt doar un element din această strategie de schimbare”, a menționat Alexandru Slusari. Amintim că președintele Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, a candidat în primul tur al alegerilor prezidențiale din acest an. Potrivit datelor CEC, acesta a acumulat 43 924 de voturi, adică 3,26%.

Igor Dodon anunță că a avut o discuție telefonică cu Dmitrii Kozak, șef adjunct al Administrației Președintelui Federației Ruse

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share