Politic

Andrei Năstase cere bani de la cetățeni pentru a achita portaluri de știri ca să fie mediatizat pozitiv

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a declarat aseară în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, că are nevoie de sprijin financiar, inclusiv pentru a achita portaluri de știri care să-i mediatizeze pozitiv acțiunile politice.

În acest sens, Năstase a făcut un apel către cetățeni că dacă au un leu, să-l transfere pe contul său bancar de campanie.

„Dacă aveți un leu, dați-mi pentru că avem portaluri care trebuie sa ne promoveze.”, a declarat Andrei Năstase.

Politicianul a mai declarat că banii donați lui, vor fi defapt bani donați pentru orașul Chișinău.

„Fac apel către toată lumea. În această bătălie avem nevoie de sprijin, iar sprijinul poate fi de orice natură, inclusiv financiară. Dacă aveți 1 leu, dați-l pentru orașul Dumneavoastră. Pornim de la 1 leu pentru orașul tău. Cine poate mai mult, să dea mai mult, pentru că avem de plătit pliante, avem de plătit un portal de știri care să ne mediatizeze, avem nevoie de plătit publicitate, avem nevoie să plătim transportul pentru a ajunge la oameni, deci avem nevoie de sprijin.”, a mai punctat liderul Platformei DA.

Andrei Năstase este astfel primul politician care recurge la un asemenea gest și primul care recunoaște că achită unor portaluri de știri pentru a fi mediatizat pozitiv.

Totodată Năstase este recunoscut și ca primul politician care și-a permis să agreseze fizic jurnaliștii (n.r.: cazul Vadim Ungureanu) care-i mediatizau acțiunile politice diferit de cum și-ar fi dorit dumnealui sau partidul din care face parte. Mai mult ca atât, Năstase a atacat verbal în repetate rânduri și alte surse media, inclusiv portalul de știri Telegraph.md.

loading...

Comments are closed.