Andrei Năstase despre alegerile prezidențiale: “Maia Sandu nu va mai îndrăzni să-mi ceară să mă retrag din cursă”

Președintele PPDA, Andrei Năstase, afirmă că lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, nu va mai îndrăzni niciodată să-i ceară liderului PPDA să-i cedeze locul pentru a lupta în calitate de candidat comun pentru funcția de președinte.

„Eu nu cred că Maia Sandu va mai îndrăzni vreodată să mai spună asta, știind foarte bine, multe, foarte multe lucruri care s-au întâmplat de-a lungul timpului în tot ce am făcut noi”, a declarat Năstase în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Totodată, liderul PPDA spune că cele două partide merg împreună, deși recunoaște că nu a discutat cu Maia Sandu după alegerile din circuscripția Hâncești, unde PAS și-a înaintat un candidat propriu pentru funcția de deputat.

Amintim că în anul 2016, la precedentele alegeri prezidențiale, Andrei Năstase i-a cedat locul Maiei Sandu, care a fost candidat comun al celor două formațiuni politice, PPDA și PAS.

Citește și: Vladimir Țurcan a anunțat că se abține de la examinarea sesizării ce vizează legea suspendată anterior de CCM

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share