Politic

Andrei Năstase obligat să achite un leu pentru minciunile sale : „Atât costă cuvintele acestuia”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Andrei Năstase a fost declarat vinovat de o judecătorie din Chișinău pentru afirmații false în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune ProTV, în campania electorală pentru alegerile de primar din Municipiul Chișinău. Liderul PPDA l-a învinuit pe Ceban și colegii acestuia ar fi votat în cadrul ședințelor Consiliului Municipal întrăinarea unor terenuri. Ceban a demonstrat că nici un consilier din PSRM nu a votat înstrăinarea oricărui teren din patrimoniul capitalei și a cerut drept recompensă 1 leu, pentru că în opinia lui Ceban atât costă cuvintele lui Năstase.

Astfel, prin hotărârea Judecătoriei Chișinău, sediul Centru din  10 decembrie 2018, la cererea unui concurent oficial, Andrei Nastase a fost recunoscut vinovat de răspândirea intenționată a informațiilor absolut false și denigratoare, care au avut scop strict electoral.

Hotărârea instanței poate fi găsită integral și pe ZdG.md. Pe acest portal poate fi găsit și textul pe care Nastase urmează să-l citească în mod obligatoriu și public în cadrul unei conferințe de presă sau la o emisiune difuzată de ProTV Chișinău.

Bloggerul Corneliu Gandrabur scrie că în urma acestei decizii, se confirmă că Andrei Năstase este un mincinos cronic și un populist care vrea să acumuleze puncte politice doar prin manipulări și informații false. Prin urmare, cu documentul publicat și de către ZdG, ar trebuie ca electoratul să pună cruce pe un așa politician care nu are nimic în spate, decât minciuni și o echipă de indivizi cu un comportament similar, iar la următoarele alegeri să-l alunge cu șuturi de peste tot.

Președintele fracțiunii PSRM în Consiliul Municipal Chișinău, afirmă că fracțiunea pe care o reprezintă nu a votat niciun proiect cu privire la repartizarea funciară în aproape 4 ani și a developat majoritatea schemelor în acest sens. Acesta spune că alături de colegii săi a pledat și a insistat pe licitații publice în acest domeniu. Totodată, Ceban a întrebat dacă cineva știe ce a mai propus Năstase pentru Chișinău în ultimele 6 luni.

loading...

Comments are closed.