Politică

Andrei Năstase s-a ascuns printre polițiști, fiindu-i frică să iasă în fața poporului ce protestează

Pinterest LinkedIn Tumblr

În aceste clipe are loc un protest al simpatizanților PDM în fața Parlamentului Republicii Moldova. În fața Paralmentului se află și Andrei Năstase, care este înconjurat de polițiști și se teme să iasă în fața poporului care cere stabilitate politică în țară.

Andrei Năstase, s-a ascuns între polițiști și insultă protestatarii, numindu-i mercenari și slugi. La un moment dat, acesta a văzut în mulțime un consătean, căruia i-a spus „”Du-te, uai, acasa, ce cauți aici, ești unionist, nu își este rușine să fii în rândurile mercenarilor lui Plahotniuc”? 

La rândul său, Maia Sandu, partenera lui Andrei Năstase stă în clădiea Parlamentului și face live pe Facebook, la fel fiindu-i frică să iasă în fața poporului adunat în fața Parlamentului.

Amintim că aproximativ 10 mii de oameni din toată țara au venit la Parlament ca să ceară deputaților să nu arunce țara în criză politică și să nu admită alegeri anticipate, așa cum vor Sandu și Năstase. Manifestanții scandează ”Nu anticipate, vrem stabilitate”. Aceștia poartă pancarte pe care scrie ”Maia și Andrei, Moldova nu crede lacrimilor!”, ”Maia și Andrei, obsedați de funcții!”.

Mii de oameni s-au adunat în fața Parlamentului, Cer deputaților stabilitate nu alegeri anticipate, pdm, partidul democrat,

loading...

Comments are closed.