Politic

Andrei Năstase s-a lepădat de Maia Sandu!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Andrei Năstase și Maia Sandu au avut astăzi o întrevedere cu noul şef al Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko. Despre acest lucru a informat chiar liderul Platformei DA, Andrei Năstase pe pagina sa de facebook.

Politicianul a postat și două poze de la intrevedere, una împreună cu Maia Sandu și Peter Michalko, iar alta în care apare doar el și șeful Delegației Europene. Curios lucru, că aproximativ după o oră de la publicarea pozelor, liderul PPDA, Andrei Năstase, a hotărât să șteargă din postare poza în care apărea și lidera PAS, Maia Sandu.

Dacă mergem la postarea lui Andrei Năstase și facem click pe istoricul editărilor, ne convingem că poza cu Maia Sandu a fost ștearsă de liderul Platformei DA.

Iar pe site-ul jurnal.md, care este finanțat de nașul lui Andrei Năstase, Victor Țopa, chiar dacă în titlu este spus că liderii opoziţiei proeuropene, Andrei Năstase şi Maia Sandu, s-au întâlnit cu noul şef al Delegaţiei UE la Chişinău, în știre au făcut referență doar la ceea ce a declarat Andrei Năstase. Despre ceea ce a spus Maia Sandu la întrevedere, jurnal.md nu a scris nimic.

În schimb, pe tv8.md, la același subiect, redacția a specificat că poza în care apare Andrei Năstase, Maia Sandu și Peter Michalko a fost preluată de pe pagina de facebook a liderului Platformei DA.

loading...

Write A Comment