Andrei Năstase și-a folosit din nou soția în scopuri de PR? A venit să voteze, dar nu știe când va locui împreună cu soțul ei

soția lui andrei năstase, ppda, platforma da, andrei nastase a votat

Andrei Năstase s-a prezentat la secția de votare împreună cu soția sa care este stabilită în Germania. Șeful PPDA a declarat că a votat cu gândul la Chișinău, la suburbii și la locuitorii Capitalei, precum și pentru un nou început.

Andrei Năstase a mai menționat că e timpul ca lucrurile să fie schimbate în bine atât la nivel central, cât și local. El a mai spus că a votat cu gândul la generațiile viitoare și cu certitudinea că, de această dată, nu vor fi anulate rezultatele scrutinului.

“Am votat cu certitudinea că, de această dată, nimeni, dar absolut nimeni, nu va mai îndrăzni să anuleze votul oamenilor, decizia pe care oamenii liber și-o exprimă într-un proces democratic. Am venit aici pentru că îmi pasă de acest oraș, îmi pasă de Republica Moldova”, a spus Andrei Năstase.

Întrebată când se va stabili cu traiul în Chișinău, soția lui Năstase a dat un răspuns vag și a fost luată de către soț din fața microfoanelor.

 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share