Alte știri

(Video) Andrei Năstase: Și eu m-am zai*it!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul ales, Andrei Năstase, a îndemnat oamenii să iasă azi la protestul din PMAN care va avea loc la ora 14:00, folosind un limbaj vulgar. Acesta a făcut referire la o persoană care a protestat zilele trecute în fața primăriei și care avea o pancartă pe care scria „M-am zaibit”. „Sandu și eu la fel ca și tine m-am zaibit deja, și nu de proteste nu de greutăți, eu m-am săturat de nedreptate”, a spus Năstase într-un video live pe pagina sa de Facebook, scrie Deschide.md.

Primarul ales și-a îndemnat susținătorii să iasă protest. În timpul discursului său, Năstase a avut o reacție mai puțin obișnuită unui politician.

„Și nu uitați, luați drapelele de acasă, luați orice pliant care vă convine. Am văzut că cineva a reacționat la un… banner făcut de cineva… Mă bucur că nu este doamna pe lângă noi, și am să repet: și eu m-am zaibit, și eu m-am zaibit ca și, cum îl chema… Alexandru îmi pare, Sandu, Sandu și eu la fel ca și tine m-am zaibit deja, și nu de proteste nu de greutăți, eu m-am săturat de nedreptate, de nedreptate la noi acasă. Din cauza acestei nedreptăți părinții tăi, părinții noștri, frații tăi, frații noștri aleg să plece peste hotare. Așa că faceți orice fel de placate doriți. Asta nu este un strigăt de disperare. Eu niciodată nu m-am erejat într-o victimă așa cum încearcă să mă prezinte tot felul de Dodoni și Cebani și Plahotniuci. Noi suntem învigătorii dar ca să ieșim învigători trebuie să demonstrăm asta”, a declarat Năstase.

Declarația poate fi urmărită în video-ul de mai jos (de la minutul 12:50).

Amintim că joi seara, Curtea de Apel Chişinău a menținut hotărârea Judecătoriei Chişinău, sediul Centru, prin care alegerile locale noi din capitală au fost declarate nevalabile. În consecință au continuat protestele organizate de PPDA, PAS și PLDM în fața primăriei Chișinău.

loading...

Comments are closed.