Politică

Andrei Năstase va fi înlăturat de la conducerea Platformei DA? Slusari anunță schimbări majore

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului Platforma Dreptate și Adevăr, Andrei Năstase, este cunoscut pe rețelele sociale pentru multitudinea de postări pe care le face zilnic. După anunțarea rezultatelor preliminare ale turului doi al alegerilor locale generale, fostul candidat a dispărut, deși avea programată susținerea unei conferințe de presă. Conferința a fost amânată pentru azi, 5 noiembrie.

În cadrul conferinței de presă susținută de Liderul Platformei DA, Andrei Năstase și-a asumat rezultatul și a anunțat că indiferent de unde se va afla, va ajuta cu tot ce va putea capitala.

Vicepreședintele Partidului Politic Platforma DA, Alexandru Slusari a menționat că Blocul ACUM nu acceptă ofertele lui Ion Ceban în ceea ce ține de funcțiile oferite de primarul ales. „Nu facem coaliții de dragul funcțiilor.”

Totodată, Slusari a vorbit despre o reformare a Platformei Demnitate și Adevăr, care ar fi trebuit să se întâmple mai devreme dar a fost amânată din cauza alegerilor locale generale. Acesta spune că în luna decembrie va avea loc Consiliul Național Politic al Platformei DA, la care Slusari spune că vor fi luate mai multe decizii cum trebuie de îmbunătățit activitatea partidului.

Trăgând o paralelă dintre eșecurile asumate anterior de Marian Lupu la alegerile Prezidențiale, urmate de demisia acestuia din calitatea de Președinte al Partidului Democrat. Eșecul asumat de Mihai Ghimpu, care a cedat funcția de Președinte al Partidului Liberal în favoarea lui Dorin Chirtoacă. Liderul Partidului Național Liberal, Vitalia Pavlicenco, care și-a anunțat cedarea funcției de președinte după eșecul de la alegeri parlamentare noi în circumscripția Nr. 50, la vest de Republica Moldova.
Va avea curajul și Andrei Năstase, în contextul eșecului înregistrat la alegerile locale generale din capitală, să-și cedeze funcția de Președinte al Platformei Demnitate și Adevăr în favoarea unui alt lider?

loading...

Comments are closed.