Alte știri

Andrei Năstase vorbește despre cel care l-ar putea succeda la MAI: „Pentru nimeni nu este un SECRET…”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PPDA, Andrei Năstase, exclude faptul că în fruntea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) va veni un reprezentant al socialiștilor, chiar dacă ultimii și-ar dori foarte mult acest lucru. Ministrul degrevat al Internelor spune că a fost identificat un om bun și profesionist pentru această funcție, după ce dânsul va câștiga mandatul de primar general, anunță ZiarulNațional.MD

Potrivit lui Năstase, unele ministere funcționează bine, iar la altele sunt multe de făcut. „Tot răul făcut este greu să-l demantelezi. Sunt și anumite eșecuri, dar nu greșește cel care nu muncește. S-a avansat la MAI privind eliminarea poliției politice”, a spus Năstase la o emisiune de la Jurnal TV.

Întrebat dacă vor fi remanieri guvernamentale după alegerile locale, mai ales că socialiștii au spus că sunt probleme mari la unele ministere, Năstase a răspuns că remanierile nu se vor face „pe baza dorinței unora sau altora”.

Există o problemă în momentul de față la MAI. În momentul în care oamenii din Chișinău și suburbii vor reconfirma mandatul de primar pe care mi l-au dat anul trecut, atunci MAI va avea un nou conducător. Nu o să fie de la socialiști. Noi am spus foarte clar că MAI nu e partajat PSRM-ului și nu va fi. Partajările nu se fac pe baza unor dorințe sau unui soi de șantaj”, a subliniat acesta.

Andrei Năstase a mai adăugat că în fruntea MAI va veni un profesionist. „La MAI va veni un om cât se poate de bun, va veni un specialist, un om care a demonstrat deja. Nu este pentru nimeni un secret…”.

Politicianului i s-a amintit că mai întâi ar trebui să câștige Primăria Chișinău și doar după asta să facă planuri privind conducerea MAI. „Eu sunt încrezător. Dacă, Doamne ferește, pune cineva la cale o fraudă, pentru că se pare că există premize suficiente… Dacă pierdem Chișinăul, atunci pierdem întreaga republică. La MAI va veni un om care va face ordine. Vom colabora la nivel de Primărie și Guvern”, a mai spus Năstase.

 

loading...

Comments are closed.