Andrei Popov, nașul lui Nicu Popescu, s-a retras din funcția de șef a cabinetului la Ministerul de Externe

Andrei Popov, nașul lui Nicu Popescu, s-a retras din funcția de șef a cabinetului la Ministerul de Externe, guvernul maia sandu, pas platforma da, maeie, blocul acum, alianta psrm acum, 

Săptămâna trecută, portalul nostru de știri, Telegraph.md, a dezvăluit în premieră că noul ministrul de Externe Nicu Popescu l-a numit pe nașul său Andrei Popov șef al cabinetului. Ca urmare a presiunii exercitată de opinia publică, astăzi Popov a anunțat că se retrage din funcția oferită de finul său.

“Continui să primesc felicitări pentru numirea mea în calitate de șef de cabinet al noului ministru de Externe Nicu Popescu. Deoarece nu pot răspunde și explica situația în fiecare caz individual, am considerat necesar să fac urmatoarea CLARIFICARE: Varianta scurtă este – eu Nu am revenit la MAEIE și îmi continui activitatea în cadrul societății civile”, a scris Andrei Popov pe facebook.

Amintim că partidele din blocul ACUM promiteau că dacă vor veni la guvernare, vor lupta cu corupția și vor stopa cumătrismul în politica moldovenească. Însă, din prima săptămână de venire la putere, ministru de Interne Andrei Năstase l-a numit pe cumătru său Gheorghe Bălan șef la Poliția Națională, iar ministrul de Externe l-a numit pe nașul său șef al cabinetului la MAEIE. Să vedem ce măsuri va lua premierul Maia Sandu după aceste cazuri.

Andrei Năstase a recunoscut că şi-a numit cumătrul în funcţia de şef al Poliției Naționale, ministrul de interne, igp gheorghe balan, inspectoratul general de politie, 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share