Andrian Candu a participat la lansarea Consiliului de afaceri Republica Moldova – SUA

Andrian Candu a participat la lansarea Consiliului de afaceri Republica Moldova – SUA, pdm plahotniuc, partidul democrat, guvernul filip, salariile si pensii bune 

Președintele Parlamentului Andrian Candu a participat, la Washington, la lansarea Consiliului moldo-american de afaceri.

Andrian Candu a menționat importanța Consiliului, care va stimula discuțiile între mediul de afaceri din Statele Unite și Republica Moldova, menționând oportunitățile comerciale existente și posibilitatea valorificării fluxurilor investițiilor bilaterale. Printre domeniile de interes major pentru țara noastră, Președintele Parlamentului a menționat produsele IT și cele agroalimentare. Potrivit lui, Consiliul moldo-american de afaceri va consolida parteneriatul bilateral transatlantic pe dimensiunea comercial-economică.

Prima ședință a Consiliului moldo-american de afaceri s-a desfășurat în marja celei de-a treia reuniuni a Comitetului mixt moldo-american de cooperare comercial-economică. Obiectivul acestui Consiliu este promovarea schimburilor economice, susținerea investitorilor şi sprijinirea agenților economici din cele două state.

Președintele Parlamentului Andrian Candu efectuează o vizită de lucru, în perioada  4-8 decembrie curent, la Washington.

Total
0
Shares
Total
0
Share