Politică

Andrian Candu afirmă că demiterea Guvernului Chicu nu este cea mai bună soluţie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Demiterea Guvernului Chicu nu este cea mai bună soluţie în contextul situaţiei în care se află ţara noastră.

Astfel, în primul rând, trebuie de identificat măsurile viabile pentru redresarea situaţiei în toate domeniile şi după aceea de înaintat moţiune de cenzură acestui Guvern.

Asta a declarat preşedintele grupului parlamentar „Pro Moldova”, Andrian Candu, în cadrul emisiunii „Loc de Dialog”, relatează Radio Moldova Actualităţi.

„Vrem ca această guvernare să plece, dar nu vom putea merge la demisia acestui Guvern lăsând ţara în criză, dacă nu vom avea înţelepciunea necesară să ne aşezăm la masa de negocieri, să discutăm cu ceilalţi colegi ce facem pasul doi. Bine, mergem la primul pas, dar ce facem pasul doi? Ce fel de Guvern punem, cine îşi asumă un rol mai mare în guvernare? Pro Moldova nu avem ambiţie să ajungem la guvernare, la funcţii sau la poziţii de prim-ministru, vrem să ajutăm. Poate înainte să discutăm despre cine îşi asumă Guvernul şi care sunt persoanele în Guvern, să discutăm despre un plan de măsuri, un program anticriză, ce trebuie de făcut în domeniul economic, sanitar, educaţie. Noi la ora actuală avem unele discuţii cu colegii din Platforma DA, cu colegii din PAS”, a declarat Andrian Candu.

Citește și: Valentina Buliga a fost numită în fruntea CNAM

loading...

Comments are closed.